Vinsmaking og middag 14. april

Vinsmaking

Velkommen til vår helaften 14. april, der vi kombinerer vinsmaking med en påfølgende middag.


Katrine Hallenstvedt Lid vil dele av sin kunnskap om vin med oss denne kvelden. Katrine er utdannet sommelier, og jobber til daglig med vin for Gaiagruppen i Oslo. Her får hun både dyrket sin lidenskap, og mulighet til å holde seg oppdatert innen vinfagfeltet. Katrine jobber med mat og vin i kombinasjoner, og har tidligere jobbet som restaurantsjef i Oslo. På vår vinaften får du smake vin fra forskjellige land og vingårder. Denne gangen skal vi få stifte bekjentskap med noen av vinene til Bibi Graetz(Italia) og Lethbridge wines(Australia). Vi serverer småretter i tilknytning til vinsmakingen.

Til hovedretten velger du din favoritt blant kveldens viner, og får denne servert til middagen som er oksegryte på husets potetstappe, toppet med gremolata.


Pris pr. person kr 850,- for foredrag, vinsmaking og middag inkludert et glass av din selvvalgte vin.

Vi har alkoholfritt alternativ for deg som ønsker det.


Arrangementet starter klokken 19.00

Pris for denne kvelden er kr. 850,- pr. person