Helaften med middag og vinsmaking

Katrine Hallenstvedt Lid vil dele av sin kunnskap om vin, og spesielt bobler, med oss denne kvelden. Katrine er utdannet sommelier, og jobber til daglig med vin for Gaiagruppen i Oslo. Her får hun både dyrket sin lidenskap, og mulighet til å holde seg oppdatert innen vinfagfeltet. Katrine jobber med mat og vin i kombinasjoner, og har tidligere jobbet som restaurantsjef i Oslo.

På vår helaften 26. mars vil vi få både foredrag og smak av tre ulike musserende viner fra forskjellige land og vingårder. Vi serverer småretter/forrett i tilknytning til smaken av bobler. Etter forrett og sprudlende smaker, går vi over til det røde. Her har kveldens sommelier valgt ut to gode viner som hun vil presentere, og gi oss en smak av. Rødvinene anbefales til hovedretten som består av lam. Du velger din favoritt, og får servert et glass av den til hovedretten.

Pris pr. person kr 850,- for foredrag, smak av 3 ulike bobler, småretter, smak av to gode rødviner, hovedrett og et valgfritt glass vin til hovedretten.

Vi har alkoholfritt alternativ for deg som ønsker det.

Velkommen fra klokken 18.00. Arrangementet starter klokken 19.00