Vi gjentar suksessen og arrangerer nok en helg hvor MasterChef 2020, Truls Torp Karlsen, overtar kjøkkenet og presenterer nye smakfulle kreasjoner. Fredag 18. og lørdag 19. juni 2021 kl. 18.00 har du igjen muligheten til å melde deg på vår helaften med 5- retters middag og tilhørende drikke. Pris pr. person er kr. 1500,-
Kveldens meny:
Svele med oksetartar, ramsløkmayo, syltet nepe og oxalis.
Kamskjell med jordskokkpuré, brunet smørvinaigrette og ristede bokhvetekjerner.
Hvit fisk med smørstekt purreløk, ramsløk, nypoteter og rømmesaus.
Lam med karamellisert kålkrem, syltet løk, ramsløk og lammesjy.
Jordbær med basilikum, syltet rabarbra, sitrongresskrem, peppermarengs, krystallisert hvit sjokolade og jordbær- og rabarbrasorbet.