Lørdag 20.april klokken 19.00 arrangerer vi igjen helaften med musikalske innslag.
Da ønsker vi velkommen med et glass forfriskende drikke, mens Henrik Støren spiller taffelmusikk. Han og Erika Fjordbo
gir oss et par sanger før og etter vi serverer vår tapasmeny. Måltidet avsluttes med dessert, og du er selvfølgelig velkommen til å nyte kvelden videre med hyggelig prat og noe godt i glasset.
bruschetta med pesto, tomat og mozzarella
bruschetta med oliventapenade og serranoskinke
chrispy salat med cherrytomater, rødløk og feta
ostegratinerte sopp med fløte og bacon
scampi med hvitløk, chili og koriander
kjøttboller i tomatsalsa
-ovnsbakte poteter med urter
barbecuemarinerte spareribs
baconsurrede dadler med feta og jordbær
foccacia og aioli.
Pris pr. pers. inkl. velkomstdrikke, tapas, dessert
og musikalske innslag:
kr. 850,- pr. pers.