Endelig kan vi presentere årets første helaften hvor selveste Truls Torp Karlsen tar over kjøkkenet! Vinneren av Masterchef Norge 2020 er klar for å tilberede noen av sine spennende matkombinasjoner hos oss 12. februar klokken 19.00 og 13. februar klokken 18.00.
Kveldens meny:
Laks pastrami med blomkålpuré, blomkål crudité, reddik, eple- og dillvinaigrette med soyatapioka
Potetpuré, løkmarmelade, syltet rødløk, potetchips, epleskiver, gressløkolje
Rødvinsbraissert oksebryst med potetkrokett, syltede rødbeter, glaserte gulrøtter og oksesjy
Nýrkrem, karamellisert hvit sjokolade, bringebær og fennikelfrø-is
Pris inkludert tilpasset drikkepakke kr. 1500,- pr. pers
Vi er så heldige å kunne arrangere nok en helg med helaften der selveste Truls Torp Karlsen tar over kjøkkenet! Vinneren av Masterchef Norge 2020 er klar for å tilberede noen av sine spennende matkombinasjoner hos oss 30. april og 1.mai klokken 18.00.
Kveldens meny:
Hvit asparges-papardelle med pepperotsaus og ramsløk
Blomkål på tre måter med røkt smørsaus
Rekebisque, karamellisert kål, reker, ristede bokhvetekjerner, rogn og dillolje
Kyllingrulade med gulrotpuré, pommes anna, syltet gulrot, madeirasjy og ramsløkolje
Bringebær, bakt hvit sjokoladeganache, yuzu- og yoghurtsorbet, ingefærcrumble og matcha-te marengs
Pris inkludert tilpasset drikkepakke kr. 1500,- pr. pers.
Vi er så heldige å kunne arrangere nok en helg med helaften der selveste Truls Torp Karlsen tar over kjøkkenet! Vinneren av Masterchef Norge 2020 er klar for å tilberede noen av sine spennende matkombinasjoner hos oss 30. april og 1.mai klokken 18.00.
Kveldens meny:
Hvit asparges-papardelle med pepperotsaus og ramsløk
Blomkål på tre måter med røkt smørsaus
Rekebisque, karamellisert kål, reker, ristede bokhvetekjerner, rogn og dillolje
Kyllingrulade med gulrotpuré, pommes anna, syltet gulrot, madeirasjy og ramsløkolje
Bringebær, bakt hvit sjokoladeganache, yuzu- og yoghurtsorbet, ingefærcrumble og matcha-te marengs
Pris inkludert tilpasset drikkepakke kr. 1500,- pr. pers.
Vi er så heldige å kunne arrangere nok en helg med helaften der selveste Truls Torp Karlsen tar over kjøkkenet! Vinneren av Masterchef Norge 2020 er klar for å tilberede noen av sine spennende matkombinasjoner hos oss 30. april og 1.mai klokken 18.00.
Kveldens meny:
Hvit asparges-papardelle med pepperotsaus og ramsløk
Blomkål på tre måter med røkt smørsaus
Rekebisque, karamellisert kål, reker, ristede bokhvetekjerner, rogn og dillolje
Kyllingrulade med gulrotpuré, pommes anna, syltet gulrot, madeirasjy og ramsløkolje
Bringebær, bakt hvit sjokoladeganache, yuzu- og yoghurtsorbet, ingefærcrumble og matcha-te marengs
Pris inkludert tilpasset drikkepakke kr. 1500,- pr. pers.