Våre tidligere helaftener:

Fredag 14. april ønsker vi velkommen til

Helaften med middag og vinsmaking

Katrine Hallenstvedt Lid vil dele av sin kunnskap om vin med oss denne kvelden. Katrine er utdannet sommelier, og jobber til daglig med vin for Gaiagruppen i Oslo. Her får hun både dyrket sin lidenskap, og mulighet til å holde seg oppdatert innen vinfagfeltet. Katrine jobber med mat og vin i kombinasjoner, og har tidligere jobbet som restaurantsjef i Oslo.


På vår helaften 14. april vil vi få både foredrag og smak av ulike viner fra forskjellige land og vingårder. Vi serverer småretter i tilknytning til vinsmakingen. Til hovedretten velger du din favoritt blant kveldens viner, og får denne servert til middagen. 

Pris pr. person kr 850,- for foredrag, vinsmaking og middag inkludert et glass av din selvvalgte vin.

Vi har alkoholfritt alternativ for deg som ønsker det


 Arrangementet starter klokken 19.00

Tapasaften

10. mars 2023

Savner du tapasfjøla vår? Da har du mulighet til å ta med gode venner og besøke oss 10. mars. Denne helaftenen har vi tapas på menyen, og vi ønsker deg velkommen med et glass musserende drikke.


Menyen består av: bruschetta med pesto, tomat og mozzarella, bruschetta med oliventapenade og serranoskinke, chrispy salat med cherrytomater, rødløk og feta, ostegratinerte sopp med fløte og bacon, scampi med hvitløk, chili og koriander, kjøttboller i tomatsalsa, ovnsbakte poteter med urter, barbecuemarinerte spareribs, baconsurrede dadler med feta og jordbær, foccacia og aioli. Til dessert blir det Landstryker`ns sjokolademoussè med hint av Tia Maria og appelsin.


Pris for denne kvelden er kr. 650,- pr. person og inkluderer fordrink, 10-retters tapas og dessert.

Helaften med 3-retters middag


Ønsker du å invitere din kjære med ut til en bedre middag på Sandefjords kanskje mest romantiske restaurant? Vi holder åpent 10. februar og skaper lun atmosfære med levende lys og hyggelig stemning. Kveldens 3-retters meny er:


- Pannestekt scampi med hvitløk, chili, koriander og lime

- Hjort indrefilet med smørdampet rosenkål og sjampinjong. Serveres med duchessepoteter, viltsaus og ripsgelè

- Tiramisu


Prisen (kr. 650,- pr. pers.) inkluderer et glass velkomstdrikke før maten.

Helaften med taffelpiano


Velkommen til helaften med musikk lørdag 28. januar kl.19.00. Vi serverer følgene 3-retters meny:


- Jordskokksuppe med hakket persille og gresskarkjerner

- Ovnsbakt lammeskank med rotgrønnsaker og gremolata. Serveres på potetmos

- Eplecrumble med ingefær og vaniljeis


Oliver Tangen spiller taffelpiano denne kvelden, og vi får et par rolige sanginnslag av Hege Kristin Stulen

Pris for 3-retter inkludert kulturelle innslag og et glass musserende velkomstdrikke kr. 650,-

Helaften med 3-retters middag

Velkommen til 3-retters middag hos oss 29. oktober klokken 19.00.

Denne kvelden har vi ikke levende musikk, men ønsker å tilby en hyggelig aften for dere som har savnet å kunne komme på et restaurantbesøk hos oss. Høstregnet og mørket har meldt sin ankomst, og da tror vi det kan passe fint med en smakfull middag med levende lys og dempet bakgrunnsmusikk i våre unike lokaler.

Kveldens meny:


- Sitrusmarinert rødbetcarpaccio med rouccola, chevre og karamelliserte valnøtter

- Hjort indrefilet med portvinsaus, sopp, rosenkål og potetpurè

- Crème brûllèe med hint av ingefær

Pris pr. person kr. 650,- 

Helaften med musikk

17. september 2022

Denne kvelden får vi besøk av Oslogruppa "De unevnelige". De Unevnelige omtales av mange som Norges morsomste live-band. Duoen består av Audun Lillestølen og Bjørn Olav Tveit. Sammenskaper de alltid god stemning med sine fengende og egenproduserte låter. Selv sier de: «Vårt ydmyke mål er å gjøre verden til et bittelitt bedre sted å være».

Til daglig spiller Lillestølen og Tveit på helt andre strenger enn de vil gjøre hos oss denne kvelden med gitar og vokal som hovedinstrument. Lillestølen er advokat med møterett for Høyesterett, i tillegg til at han nettopp har utgitt sin første kriminalroman. Tveit er både er forlagssjef og forfatter, mens han til daglig jobber som seniorrådgiver i Kulturdepartementet.

Med herrenes alsidige bakgrunn og kunnskap gleder vi oss over at De Unevnelige vil gjøre Sandefjord til et litt bedre sted å være lørdag 17. september kl.19.00. Vi lover å legge alt til rette for at du skal få en smakfull og morsom helaften med god musikk.

Program for kvelden:

Vi ønsker dere velkommen med musserende fordrink og bruschetta. Når alle gjestene har funnet seg godt til rette får vi en liten teaser av De Unevnelige. Deretter serveres de øvrige rettene i tapasmiddagen, før De Unevnelige entrer scenen med sitt herlige show, spesialdesignet for Lady og Landstryker`ns gjester.

Sommeraften

27. august 2022

Velkommen tilbake etter en lang og god sommer som forhåpentligvis ennå ikke er slutt. Vi arrangerer helaften med musikk igjen lørdag 27. august klokken 19.00. For å være på den sikre siden flytter vi arrangementet fra bakgården og inn i våre hyggelige lokaler.

Kveldens sanger er vår egen Helle Grankel som la artislivet til siden for å være med på oppstarten av Lady & Landstryker`n i 2007. Den gangen flyttet hun tilbake til Sandefjord etter 17 år i Gøteborg og Stockholm, der hun drev med sang og dans på heltid. Vi gleder oss til å høre henne presentere utvalgte låter mellom rettene denne kvelden.

Vi serverer musserende fordrink klokken 19.00. Til fordrinken får vi stemningsfull taffelpiano av Bjørg Trondsen Bang før vi får servert kveldens forrett, som består av rødbetcarpaccio med chevre, ruccola, valnøtt og honningsitrusvinaigrette.

Etter forretten synger Helle to låter før hovedretten serveres. Kveldens meny er ovnsbakt torsk med søtpotetmos, bacon og asparges. Om du ønskerovnsbakt kyllingfillet i creme fraiche med urtepoteter og crispy salattil hovedrett i stedet for torsk, så send et forhåndsbestilling på det senest en dag i forveien.

Vi gleder oss til ytterligere to-tre musikalske innslag av kveldens musikere før desserten, som er sitronfromasj med jordbær, serveres.

Etter middag og musikk er det mulighet for å bestille kaffe a vec eller annen drikke og nyte augustkvelden med hyggelig prat og sosialt samvær.


Pris for vår helaften 27. august er kr. 650,-

17. mai

Vi holder åpent fra klokken 12.00, og tilbyr bordreservasjon både ute i vår lune bakgård og inne i våre unike lokaler.

Meny for dagen er Lady og Landstryker`ns 17. mai tapas (10- retters tapasfjøl). Kr. 395,- pr. person.


Menyen består av: bruschetta med pesto, tomat og mosarella, bruschetta med oliventapenade og serranoskinke, chrispy salat med cherrytomater, rødløk og feta, ostegratinerte sopp med fløte og bacon, scampi med hvitløk, chili og koriander, marinerte kyllingklubber, ovnsbakte poteter med urter, barbecuemarinerte spareribs, baconsurrede dadler med feta og jordbær, foccacia og aioli

Velkommen!

Velkommen til "Bella notte" -aften

14.mai kl.18.00


Vi har leid inn pianist Bjørg Trondsen Bang og tenorsolist Åge Kjær til å stå for det kulturelle innholdet denne kvelden.

De vil servere taffelpiano til fordrinken og et par sanger både etter forretten og hovedretten. Det blir viser, arier og utdrag fra opera. Vi har spesielt bedt om "Bella notte" fra Disneys romantiske "Lady og Landstrykeren", som vi synes måtte passe fint.


Meny for kvelden:

Scampi på hjertesalat med mango, avokado og rødløk

Okse indrefilet med asparges, tomat og bakt potet

 Trestemt dessertkombinasjon med smak av sitronfromasj, sjokolademousse og panna cotta

Kvelden inkluderer musserende fordrink, 3 retters middag med to glass vin til maten, samt musikalske innslag. Pris pr. pers. kr. 950,-

Helaften med middag og vinsmaking

Katrine Hallenstvedt Lid vil dele av sin kunnskap om vin, og spesielt bobler, med oss denne kvelden. Katrine er utdannet sommelier, og jobber til daglig med vin for Gaiagruppen i Oslo. Her får hun både dyrket sin lidenskap, og mulighet til å holde seg oppdatert innen vinfagfeltet. Katrine jobber med mat og vin i kombinasjoner, og har tidligere jobbet som restaurantsjef i Oslo.

På vår helaften 26. mars vil vi få både foredrag og smak av tre ulike musserende viner fra forskjellige land og vingårder. Vi serverer småretter/forrett i tilknytning til smaken av bobler. Etter forrett og sprudlende smaker, går vi over til det røde. Her har kveldens sommelier valgt ut to gode viner som hun vil presentere, og gi oss en smak av. Rødvinene anbefales til hovedretten som består av lam. Du velger din favoritt, og får servert et glass av den til hovedretten.

Pris pr. person kr 850,- for foredrag, smak av 3 ulike bobler, småretter, smak av to gode rødviner, hovedrett og et valgfritt glass vin til hovedretten.

Vi har alkoholfritt alternativ for deg som ønsker det.

Velkommen fra klokken 18.00. Arrangementet starter klokken 19.00

Middag og Musikk

Lørdag 5. mars kl. 19.00 arrangerer vi helaften med middag og musikk i våre unike lokaler i Dronningensgate 4.

Kveldens meny inneholder 10 av våre utvalgte tapasretter. Under og etter måltidet får vi servert låter i både jazz-, bossanova- og visesjangeren. Kveldens musikere bor for tiden i Oslo, men kommer hjem til Vestfold for å bidra med kulturelt påfyll hos oss denne kvelden: Lisa Camilla Støren/ Erika Fjordbo på vokal og Henrik Støren på gitar.

Pris pr. person: kr. 465,- inkludert mat og musikalske innslag.

Bordbestilling på SMS til Tlf. 47909007

Valentine

Hva med å invitere din kjære ut på Sandefjords kanskje mest romantiske restaurant? Vi har satt sammen en tre retters meny for å feire kjærligheten fredag 11. og lørdag 12. februar. Vår Valentines meny må forhåndsbestilles og består av:

- Laksetartar med avokado, mango, chili og koriander

- Indrefilet på sopp og rotgrønnsaker. Serveres med pommes Anna potet

- Panna cotta med bringebær

Vi har også Lady & Landstryker`ns 10-retters tapas på menyen. Den er som skapt for å deles under et romantisk måltid eller mellom gode venner. Dette er siste åpningshelg før vinterferien.


Pris pr. pers. kr. 595,-Helaften med musikk


Ønsker du en helaften i våre trivelige lokaler? Da er du velkommen til oss 17. oktober når vi arrangerer en ny kveld med god stemning, mat og godt drikke, levende lys og musikk.


Vi serverer musserende velkomstdrikke, 3- retters meny og 2 glass vin til maten. Det blir musikalske innslag av Kristina Eliassen(vokal) og Haavard Flaaten (piano) i løpet av kvelden. Menyen er som følger:

Musserende fordrink

Serranoskinke på honningmelon med rouccolasalat, cantaloupe og balsamicreduksjon. Serveres med et glass Sancerre

Lam indrefilet med timian, chevre og jordskokkpurè. Serveres med Pommes Anna poteter, braiserte rotgrønnsaker, soppsaus og Valpoliccela Ripasso fra Stefano Accordini

Creme brullè med hint av ingefær

Pris pr. person kr. 850,-        Alkoholfritt alternativ kr. 650,-

Bakgårdsaften med musikalske innslag

Velkommen til en hyggelig sommerkveld i vår lune bakgård 9. juli.

Vi serverer 3-retters meny med tilhørende drikker.


Sander Fossvold Kolstad spiller taffelpiano når vi serverer velkomstdrikke. Han og Lisa Camilla Støren serverer oss musikalske innslag  mellom rettene.

Velkomstdrikke serveres klokken 19.00. Vi har åpent fra klokken 16.00.

Kveldens meny:

- Smørstekt kamskjell på en frisk salat av fenikkel, erter og granateple

- Hjort indrefilet med braisert pepperrot, tomat og hjertesalat. Serveres med urtebakte poteter og ramsløk

- Sitronfromasj med jordbær

Pris pr. pers.kr. 850,-. Dette inkluderer velkomstdrikke, 3 retters meny og 2 glass vin til maten.

Helaften med MasterChef 2020 som kjøkkensjef

Vi gjentar suksessen og arrangerer nok en helg hvor MasterChef 2020, Truls Torp Karlsen, overtar kjøkkenet og presenterer nye smakfulle kreasjoner. Fredag 18. og lørdag 19. juni 2021 kl. 18.00 har du igjen muligheten til å melde deg på vår helaften med 5- retters middag og tilhørende drikke. Pris pr. person er kr. 1500,-

Kveldens meny:

Svele med oksetartar, ramsløkmayo, syltet nepe og oxalis.

Kamskjell med jordskokkpuré, brunet smørvinaigrette og ristede bokhvetekjerner.

Hvit fisk med smørstekt purreløk, ramsløk, nypoteter og rømmesaus.

Lam med karamellisert kålkrem, syltet løk, ramsløk og lammesjy.

Jordbær med basilikum, syltet rabarbra, sitrongresskrem, peppermarengs, krystallisert hvit sjokolade og jordbær- og rabarbrasorbet.

Helaften med MasterChef 2020 som kjøkkensjef

Vi er så heldige å kunne arrangere nok en helg med helaften der selveste Truls Torp Karlsen tar over kjøkkenet! Vinneren av Masterchef Norge 2020 er klar for å tilberede noen av sine spennende matkombinasjoner hos oss 30. april og 1.mai klokken 18.00.

Kveldens meny:

Hvit asparges-papardelle med pepperotsaus og ramsløk

Blomkål på tre måter med røkt smørsaus

Rekebisque, karamellisert kål, reker, ristede bokhvetekjerner, rogn og dillolje

Kyllingrulade med gulrotpuré, pommes anna, syltet gulrot, madeirasjy og ramsløkolje

Bringebær, bakt hvit sjokoladeganache, yuzu- og yoghurtsorbet, ingefærcrumble og matcha-te marengs

Pris inkludert tilpasset drikkepakke kr. 1500,- pr. pers.

Helaften med MasterChef Norge 2020 som kjøkkensjef

Endelig kan vi presentere årets første helaften hvor selveste Truls Torp Karlsen tar over kjøkkenet! Vinneren av Masterchef Norge 2020 er klar for å tilberede noen av sine spennende matkombinasjoner hos oss 12. februar klokken 19.00 og 13. februar klokken 18.00.

Kveldens meny:

Laks pastrami med blomkålpuré, blomkål crudité, reddik, eple- og dillvinaigrette med soyatapioka

Potetpuré, løkmarmelade, syltet rødløk, potetchips, epleskiver, gressløkolje

Rødvinsbraissert oksebryst med potetkrokett, syltede rødbeter, glaserte gulrøtter og oksesjy

Nýrkrem, karamellisert hvit sjokolade, bringebær og fennikelfrø-is

Pris inkludert tilpasset drikkepakke kr. 1500,- pr. pers

Middag og musikk

Vi arrangerer en ny helaften for deg som ønsker en kveld med god mat, hyggelig stemning og kulturelt innslag i våre unike lokaler. Denne gangen er det Landstryker`ns tradisjonelle tapasfjøl på menyen.

Kvelden inkluderer 10- retters tapasmeny, fordrink og 2 glass gode viner tilpasset måltidet. Sjokolademoussè til dessert. Det blir musikalske innslag mellom rettene, av hjembyens "Egle trio", og tid til hyggelig prat.


Velkommen 22. august klokken 18.00.

Pris pr. person kr. 850,- Alkoholfritt alternativ kr. 650,-

Bestill bord på mail til: nina.fjordbo@gmail.com
eller telefon: 47909007

Helaften med 3- retters middag

Vi har fått de flotte lokalene våre tilbake og ønsker å arrangere en helaften for dere som vil nyte en bedre middag med godt drikke til hos oss.

Kvelden inkluderer 3- retters meny, fordrink og gode viner tilpasset måltidet. Det blir musikalske innslag mellom rettene, og tid til hyggelig prat. Pris pr. person kr. 850,- inkludert 3- retters middag og 4 glass drikke. Alkoholfritt alternativ kr. 650,-

Meny for kvelden:


 Laksetartar med avokado og mangosalsa -  Landstryker`ns okse indrefilet - Panna cotta med rørte bringebær

Mulighet for bestilling av drinker utover kvelden.


Vi får hjelp av tidligere servitører og annet personale som skal bidra til at vi får en hyggelig kveld.