Sommeraften

27. august 2022

Velkommen tilbake etter en lang og god sommer som forhåpentligvis ennå ikke er slutt. Vi arrangerer helaften med musikk igjen lørdag 27. august klokken 19.00. For å være på den sikre siden flytter vi arrangementet fra bakgården og inn i våre hyggelige lokaler.

Kveldens sanger er vår egen Helle Grankel som la artislivet til siden for å være med på oppstarten av Lady & Landstryker`n i 2007. Den gangen flyttet hun tilbake til Sandefjord etter 17 år i Gøteborg og Stockholm, der hun drev med sang og dans på heltid. Vi gleder oss til å høre henne presentere utvalgte låter mellom rettene denne kvelden.

Vi serverer musserende fordrink klokken 19.00. Til fordrinken får vi stemningsfull taffelpiano av Bjørg Trondsen Bang før vi får servert kveldens forrett, som består av rødbetcarpaccio med chevre, ruccola, valnøtt og honningsitrusvinaigrette.

Etter forretten synger Helle to låter før hovedretten serveres. Kveldens meny er ovnsbakt torsk med søtpotetmos, bacon og asparges. Om du ønskerovnsbakt kyllingfillet i creme fraiche med urtepoteter og crispy salattil hovedrett i stedet for torsk, så send et forhåndsbestilling på det senest en dag i forveien.

Vi gleder oss til ytterligere to-tre musikalske innslag av kveldens musikere før desserten, som er sitronfromasj med jordbær, serveres.

Etter middag og musikk er det mulighet for å bestille kaffe a vec eller annen drikke og nyte augustkvelden med hyggelig prat og sosialt samvær.


Pris for vår helaften 27. august er kr. 650,-