Helaften med musikk      17. september 2022

Denne kvelden får vi besøk av Oslogruppa "De unevnelige". De Unevnelige omtales av mange som Norges morsomste live-band. Duoen består av Audun Lillestølen og Bjørn Olav Tveit. Sammenskaper de alltid god stemning med sine fengende og egenproduserte låter. Selv sier de: «Vårt ydmyke mål er å gjøre verden til et bittelitt bedre sted å være».

Til daglig spiller Lillestølen og Tveit på helt andre strenger enn de vil gjøre hos oss denne kvelden med gitar og vokal som hovedinstrument. Lillestølen er advokat med møterett for Høyesterett, i tillegg til at han nettopp har utgitt sin første kriminalroman. Tveit er både er forlagssjef og forfatter, mens han til daglig jobber som seniorrådgiver i Kulturdepartementet.

Med herrenes alsidige bakgrunn og kunnskap gleder vi oss over at De Unevnelige vil gjøre Sandefjord til et litt bedre sted å være lørdag 17. september kl.19.00. Vi lover å legge alt til rette for at du skal få en smakfull og morsom helaften med god musikk.

Program for kvelden:

Vi ønsker dere velkommen med musserende fordrink og bruschetta. Når alle gjestene har funnet seg godt til rette får vi en liten teaser av De Unevnelige. Deretter serveres de øvrige rettene i tapasmiddagen, før De Unevnelige entrer scenen med sitt herlige show, spesialdesignet for Lady og Landstryker`ns gjester.